OMT Rehab tar hand om din ryggsmärta i Skellefteå

Ett företag med mångårig erfarenhet inom OMT

Företaget ägs och drivs av Ulf Jönsson-Engelmark, legitimerad sjukgymnast med 22 års erfarenhet på området. Han har tidigare jobbat för vårdcentraler men har sedan 2003 framgångsrikt arbetat i egen regi. Med inriktning på OMT-behandling erbjuder han endast denna metod för individuellt anpassad smärtlindring avseende hälsoproblem såsom nack- och ryggsmärta, diskbråck, ischias, migrän, huvudvärk, musarm, tennisarm, knä- och höftförslitning, hälsporre, känselbortfall och domningar.


Genom kontinuerlig vidareutbildning håller han sig a jour på området och ser till att du som patient alltid får bästa möjliga behandling. Sjukgymnastlegitimationen garanterar att du får pålitlig och säker vård.

Mörkhårig kvinna som ligger ner på brits med vit handduk.

Hänsyn till både kropp och själ

Med nervsystemet i fokus, både när diagnos ställs och behandling sätts in, får du hos OMT Rehab i Skellefteå både de svar, den vård och de verktyg du behöver för att komma tillrätta med dina besvär. OMT-behandlingen ges utifrån en välbehövlig och välgörande helhetsyn på människan. Hänsyn tas till både kropp, själ och övriga livsomständigheter.

Två fötter som får fotmassage.

Behandling och utredning

Genom effektiv och långtidsverkande behandling elimineras eller lindras din smärta radikalt samtidigt som grundorsaken till smärttillståndet utreds. Sammantaget ger detta dig rätt verktyg för att även fortsättningsvis leva ett friskare liv med högre livskvalitet.


Ring för tidsbokning! 0910-144 71